Vil du bli vår nye kollega?

Byggmester Dovland skal styrke teamet med 1-2 erfarne tømrere. En mulighet for deg?

– Først og fremst ønsker vi å få inn et par nye tømrere i aldersspennet 20-35 år. Du må ha svennebrev, men utover dette er vi åpne for kandidater med ulike bakgrunner.

Det forteller Frank Dovland, daglig leder i det tradisjonsrike byggmesterfirmaet med tilhold i Ægirsvei på Lund.

– Variert

For det meste påtar Byggmester Dovland seg oppdrag innen ombygging, restaurering, tilbygg, bad, butikkinnredning, montering, samt mindre byggoppdrag.  Kunder er både bedrifter og private. 

Eksempel på ombyggingsjobb utført av Byggmester Dovland.

– Vi er svært allsidige og har mange forskjellige typer jobber. I prosjektene kan vi også styre alt fra design og produksjon helt frem til monteringsjobben, og dermed hele oppbyggingen av enten kontorer, butikker eller hjem.

– Det er også sjeldent vi er på samme byggeplass mer enn et halvt år om gangen. Derfor kan nye tømrere hos oss få prøvd seg innen mye forskjellig , og få utvidet repertoaret sitt, sier Dovland.

Pågangsmot og lærevillighet

Prosjektleder Kenneth Jakobsen sier det viktigste de ser etter i en ny kandidat er pågangsmot og lærevillighet.

Restaureringsarbeid av Todda skole utført av Byggmester Dovland.

– Selv om vi har satt opp visse kriterier hos en idealkandidat ikke disse oppfylles. Vi ønsker å tenke bredt om hva slags kompetanse, type og erfaring vi kan få inn. Det aller viktigste er at du har «drive» og ønsker å lære, sier han.

Selv om en interessert kandidat ikke faller inn i aldersspennet 20-35 år bør vedkommende likevel sende en søknad, oppfordrer Jakobsen. 

– Fordi vi er så allsidige og varierte behøver vi heller ikke låse oss til en spesifikk bakgrunn og alder, understreker han.

Firmabil og firmahytte på Hovden

Som medarbeider i Dovland får man tilgang på flere goder. Dette inkluderer blant annet firmabil og firmahytte på Hovden.

– Vi tilstreber å holde oss innenfor vanlig arbeidstid fra 0700-1510, og jobber derfor sjeldent overtid, sier Jakobsen.

Eksempel på resepsjonsdisk produsert av Byggmester Dovland.

Dagens arbeidsmiljø består av håndverkere hvor den yngste er 19 og den eldste i 50-årene.

– Denne varierte sammensetningen tror vi er med på skape et sunt og trivelig miljø. Glem heller ikke at vi er en solid og tradisjonsrik bedrift, med røtter helt tilbake til 1962. Dette virker positivt inn på hverdagen hos oss.

Hva kan en ny tømrer lære hos Dovland?

– Det er egentlig bare fantasien som setter grenser hos oss. Vi skal være en pådriver for kompetanseheving, og vi legger gjerne aktivt til rette for dette. Utfold deg gjerne med sprøytelakkering i snekkerverkstedet om du har håndlaget og erfaringen!

– Så driver vi selvgående arbeid her, dermed lærer man seg å styre sin egen arbeidshverdag – etter det klassiske begrepet «frihet under ansvar». Kort sagt, hos Dovland kan man få det veldig greit!

For mer informasjon, se full stillingsannonse på finn.no her. 

Ønsker du å søke på stillingen(e) send gjerne en enkel søknad på mail til frank@dovland.no

Ved andre spørsmål ta gjerne kontakt med Frank Dovland på frank@dovland.no eller telefon +47 908 35 082